Voorbeeld van een digitale publicatie

Voornaam AchternaamOp deze pagina zie je een voorbeeld van hoe een digitale publicatie van jouw proefschrift eruit komt te zien.

Hoe werkt het?
Je krijgt een persoonlijke pagina, bijvoorbeeld: www.persoonlijkproefschrift.nl/voornaam-achternaam/. Via de button onderaan deze pagina en de voorkant van jouw proefschrift (zie voorbeeld hiernaast) kun je doorklikken naar jouw flipbook.

Indeling van de pagina
De opbouw van de pagina wordt gelijk aan deze voorbeeldpagina. De inhoud van de pagina kun je deels zelf invullen. De titel en auteur hierboven samen met de voorkant hiernaast staan vast, maar de invulling van de overige tekst kan ook anders zijn. Denk bijvoorbeeld aan een samenvatting van je onderzoek of een introductie van jezelf.

Wat doen wij?
Wij maken de PDF die nodig is voor een flipbook en voegen de voor- en achterkant toe zodat je flipbook echt een realistische weergave van je proefschrift is. De inhoudsopgave wordt altijd verwerkt in de flipbook en is zichtbaar in de sidebar van je flipbook.
Heb je nog vragen of zou je deze pagina graag anders inrichten, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk het voorbeeld

Persoonlijk Proefschrift Voorbeeld van een digitale publicatie mock up

Een aantal van onze proefschrift omslag ontwerpen:

Wat klanten over ons zeggen:


Great design, perfect process!

Tycho Dekkers

Keep up the good work! I was very happy with our collaboration

Ik had heel goed contact met Marilou, ze wist precies te vertalen wat ik wilde in een perfecte omslag. Ze leefde ook echt met mij mee, ik merkte aan haar dat ze zelf ook echt heel graag wilde dat het een perfecte omslag

Najiba Chargi

Een uiterst prettige samenwerking

Jannes Blokstra
Bekijk alle beoordelingen