Op dit moment zijn wij niet op zoek naar nieuwe vormgevers, maar voel je vrij om een open sollicitatie te sturen.

Wij zijn op zoek naar nieuwe vormgevers, we zien je sollicitatie graag tegemoet!

Leuk dat je interesse hebt om bij ons te solliciteren!

Omdat wij constant groeien, zijn wij vaak op zoek naar nieuwe vormgevers. Wij werken met een grote groep freelancers en zoeken iemand die voor ongeveer 20 uur in de week ons team komt versterken! 

Wat ga je doen?


Voor ons vormgevingsteam zijn wij op zoek naar ondernemende vormgevers die het leuk vinden om bij te leren. Als vormgever bij Persoonlijk Proefschrift verzorg je de vormgeving van zowel het binnenwerk als de omslag van een proefschrift en werk je deze uit tot drukklare bestanden. Je voert dit werk enerzijds uit binnen bestaande kaders en anderzijds wordt er van jou een creatieve inbreng verwacht.


Je kunt bij ons voor zo’n 20 uur in de week werken, waarbij je zelf de tijd kunt indelen. Begin je liever iets later op de dag, dan is dat geen enkel probleem! In afstemming met je klant bepaal je zelf wanneer je werkt.


Zoek jij flexibele DTP klussen waarin je jouw creativiteit kwijt kunt, naast jouw eventuele eigen freelance werkzaamheden? Dan hebben we een match!

Wie zoeken wij?


Een freelance vormgever voor ongeveer 20 uur.
Ben jij:

 • Communicatief sterk en zorgvuldig;
 • Ervaren in contact met eigen (zzp/freelance-)klanten, en bewust van de verantwoordelijkheid die dat inhoudt;
 • Ervaren met InDesign (daarnaast met Photoshop en Illustrator);
 • Bereid om je werkwijze in InDesign aan te passen aan die van ons;
 • Leergierig en sta je open voor feedback en kun je die toepassen;
 • Planmatig en aandachtig – kan jij onder tijdsdruk nauwkeurig blijven werken?
 • Zelfstandig met een verantwoordelijkheidsgevoel voor het gehele proces?
 • Secuur met een natuurlijk oog voor detail?
 • Gezellig en sociaal voor bij ons team?

Het team


Ons team bestaat uit gedreven en verantwoordelijke vormgevers die zelf hun werktijden bepalen vanuit huis of vanuit ons kantoor. De vormgevers hebben ervaring met wetenschappelijk onderzoek of de vormgeving daarvan en komen uit allerlei verschillende achtergronden. Elke vormgever werkt individueel aan zijn opdracht, maar kan hierbij blind vertrouwen op de steun en het advies van zijn collega’s. Ondanks dat we op individuele basis werken, is de sfeer top en heel collegiaal.

Wie zijn wij


Hoewel wij proefschriften vormgeven, draait het bij ons om de mensen die (minimaal) vier jaar lang met bloed, zweet en tranen aan deze proefschriften hebben gewerkt: de promovendi. Daarom gaan onze vormgevers op een communicatief sterke, maar ook informele en persoonlijke manier om met onze klanten. Dit is ook de reden dat bij ons een gezellige en betrokken cultuur hoog in het vaandel staat. Als je graag onderdeel uitmaakt van een team met ondernemende, betrokken en met name gezellige mensen, ben je bij ons aan het juiste adres ;-).

Een kleine selectie uit ons team:

Dagmar Versmoren

vormgever

Wouter Aalberts

vormgever

Ninke van Wiggen

vormgever

Daisy Zunnebeld

vormgever

Wij bieden


 • Als eerste krijg je van ons een opleiding tot volwaardig vormgever gespecialiseerd in proefschriften. Onze vormgevers hebben al honderden proefschriften vormgegeven: door deze kennis met jou te delen en inzichtelijk te maken worden we als team steeds sterker en leer jij alle ins ’n outs van InDesign. Iedere nieuwe vormgever gaat dus met vertrouwen aan de slag. Je wordt bij ons intern opgeleid op het gebied van vormgeving van proefschriften.
 • Flexibele werktijden en -locaties: jij bepaalt wanneer je wilt gaan werken en waar je dit doet. Je weet zelf het beste hoe je goed kunt plannen en zo het meeste uit jouw werk haalt.
 • Een vaste vergoeding per order die je uitvoert: deze is afhankelijk van het type order. Ben je snel en kundig, dan levert dit een gunstig uurtarief op. Je moet dan wel hetgeen je in de opleiding leert goed oppakken en toepassen.

Dus, je wilt met ons werken?


We horen graag meer over wie jij bent en waarom jij geschikt zou zijn om met ons samen te werken. Zet dit dan ook in je motivatie. Als een bepaalde studie of specifieke werkervaring relevant is horen we dat graag. Let in elk geval op de criteria en toelichting die op deze pagina staan, dan weet je waar we naar op zoek zijn.

Mocht je een portfolio hebben willen we deze natuurlijk graag zien. Zo niet, is dat niet erg, maar verzamel dan een paar voorbeelden van je werk.


Ik wil graag solliciteren