Tof dat je interesse hebt om bij ons te solliciteren!

We zijn per direct opzoek naar vormgevers die veel beschikbaar zijn en vanuit onze studio in Utrecht willen werken.

Wat ga je doen?


Voor ons vormgevingsteam zijn wij op zoek naar jonge, ondernemende vormgevers die het leuk vinden om bij te leren. Als vormgever maak je een grafisch ontwerp voor proefschriften en werk je deze ook uit tot drukklare bestanden. Je voert dit werk enerzijds uit binnen bestaande kaders en anderzijds wordt er van jou een creatieve inbreng verwacht.


Je bepaalt zelf hoeveel uren je maakt en hoe je deze indeelt. Heb je in een periode veel tijd dan zorgen wij dat je genoeg werk hebt. Mocht je het druk hebben is dat ook natuurlijk ook geen probleem, je moet het alleen wel zelf even aangeven.


Zoek jij een flexibele (bij)baan waarin je jouw creativiteit kwijt kunt, dan hebben we een match!

Wie zoeken wij?


  • Een student aan de universiteit of freelance vormgever
  • Communicatief vaardig, jij maakt de vertaalslag van klantbehoefte naar vormgeving. Hierin heb je een adviserende en faciliterende rol richting de klant.
  • Ervaring met InDesign (Photoshop en Illustrator).
  • Planmatig, kan jij onder tijdsdruk nauwkeurig blijven werken?

Over…

Het team


Ons team bestaat uit jonge, gedreven, verantwoordelijke vormgevers die in zelf hun werktijden bepalen en vanuit huis, de trein of zelfs het buitenland werken. De vormgevers hebben ervaring met wetenschappelijk onderzoek of de vormgeving daarvan en komen uit allerlei verschillende achtergronden. Elke vormgever werkt individueel aan zijn opdracht maar kan hierbij blind vertrouwen op de steun van zijn collega’s. Ondanks dat we op individuele basis werken is de sfeer top en enorm collegiaal.

Onze aanpak


Hoewel wij proefschriften vormgeven, draait het bij ons om de mensen die vier jaar lang met bloed, zweet en tranen aan deze proefschriften hebben gewerkt, de promovendi. Daarom gaan onze vormgevers op een informele en persoonlijke manier om met onze klanten. Dit is ook de reden dat bij ons een gezellige en betrokken cultuur hoog in het vaandel staat. Als je graag onderdeel uitmaakt van een team met ondernemende, betrokken en met name gezellige mensen, ben je bij ons aan het juiste adres ;-).


Jules

Jornt

Tara

En nu jij?


Wij bieden


  • Als eerste krijg je van ons een opleiding tot volwaardig vormgever gespecialiseerd in proefschriften. Onze vormgevers hebben al honderden proefschriften vormgegeven, door deze kennis met jou te delen en inzichtelijk te maken worden we als team steeds sterker en leer jij alle ins ’n outs van InDesign. Iedere nieuwe vormgever gaat dus met vertrouwen aan de slag.
  • Flexibele werk- tijden en locaties, jij bepaalt wanneer je wilt gaan werken en waar je dit doet. Je weet zelf het beste hoe je het meeste uit jouw werk haalt.
  • Een vaste vergoeding per order die je uitvoert, deze is afhankelijk van het type order. Ben jij snel en kundig dan kan dit vaste bedrag gunstig uitpakken.
  • Wij vinden het tof als jij meer doet dan studeren en bij ons werken. Heb je een passie volg deze dan ook! Wij zijn ook klein gestart en begeleiden jou graag in het starten van een eigen onderneming.

Dus, je wilt met ons werken?


Wij vinden het natuurlijk heel interessant om te weten naar welke middelbare school jij bent geweest of dat jij de beste was bij balletles. Maar voor deze sollicitatie horen we liever meer over wie jij bent en waarom jij geschikt zou zijn om met ons te werken. Zet dit dan ook in je motivatie, als een bepaalde studie of werkgever ook relevant is horen we dat graag.

Mocht je een portfolio hebben willen we deze natuurlijk graag zien. Zo niet, is dat niet erg maar verzamel dan een paar voorbeelden van je werk.


Stuur je CV, motivatie en portfolio naar:
werkenbij@persoonlijkproefschrift.nl
of bel: +31 (0) 30 207 27 07