Robert-Jan Coelen – Risk assessment and perioperative care in perihilar cholangiocarcinoma

Vormgever: Ilse Stronks
Universiteit: Universiteit van Amsterdam

Het werk van Ilse is persoonlijk, professioneel, zeer nauwkeurig en voldeed voor 100% aan mijn wense

★★★★★
5 5 1
Ik zou Ilse absoluut aanraden bij een collega. Ilse heeft voor een zeer prettige en professionele samenwerking gezorgd. Snelle reactie per mail, whatsapp of telefoon. Zeer secure vormgeving en alles volgens mijn wensen. Naar aanleiding van mijn wensen kwam Ilse zelf ook met fraaie suggesties. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.

 

Het proefschrift van Robert-Jan Coelen.

 

Hoofdstuk pagina uit het proefschrift van Robert-Jan Coelen.

 

Tekstuele pagina uit het proefschrift van Robert-Jan Coelen.

 

Een pagina met tabellen uit het proefschrift van Robert-Jan Coelen.

Een pagina met een figuur uit het proefschrift van Robert-Jan Coelen.

Een part pagina uit het proefschrift van Robert-Jan Coelen.