Het perfecte omslag voor jouw proefschrift

De cover van je proefschrift is het eerste wat de lezer, als de boeken straks gedrukt zijn, zal zien: het dient bijna als het visitekaartje van je manuscript. Daarom moet de vormgeving natuurlijk met zorg gebeuren. Bij Persoonlijk Proefschrift begrijpen we dat als geen ander – de voorkant van je proefschrift moet bij jou als persoon passen, maar ook bij je proefschrift zelf, en moet professioneel ogen.

Op deze pagina laten we voorbeelden zien van proefschrift omslagen. Wij maken onderscheid tussen een standaard en een custom omslag. Er is een apart artikel over opmaakstijlen van je proefschrift omslag.

Je omslag vormgeven bij Persoonlijk Proefschrift

Bij Persoonlijk Proefschrift bieden we, zoals te lezen op de Tarieven pagina, twee soorten omslagen aan. We bieden het standaard omslag, waarbij wij een aangeleverde afbeelding plaatsen en de tekst op de omslag opmaken. Daarnaast bieden we ook de optie voor een custom omslag. Hierbij wordt er een ontwerp gemaakt op basis van jouw persoonlijke ideeën en wensen voor het omslag. Mocht je twijfelen over welk pakket je nodig hebt, kun je de tarieven-pagina raadplegen of even contact opnemen met ons.

Direct vrijblijvend aanvragen

Of bel +31 (0) 30 207 27 07