Persoonlijk Proefschrift staat voor u klaar, ook tijdens deze coronacrisis.

In de hele wereld worden maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook Persoonlijk Proefschrift heeft maatregelen genomen om verantwoordelijk met deze crisis om te gaan. We waarborgen de gezondheid van onze medewerkers en tegelijkertijd de continuïteit van onze organisatie.

Op afstand werken is voor ons team van vormgevers gelukkig niets nieuws, ook vóór deze crisis werkte al onze vormgevers vanuit huis of een eigen studio. De communicatie op afstand en de samenwerking via ons platform verloopt dus zoals normaal. Het contact tussen onze klanten en vormgevers verloopt bijna altijd via e-mail, telefoon en/of whatsapp, ook hier verandert er niets.

Het kernteam van Persoonlijk Proefschrift werkt normaliter met 4 personen vanuit onze studio in Utrecht. Halverwege maart is besloten om ook als kernteam vanuit huis te werken om op die manier de kans op verspreiding van het virus te verkleinen. Afspraken met klanten op locatie worden vanzelfsprekend omgezet naar een telefonische afspraak of een afspraak via één van de vele virtuele communicatiemiddelen die beschikbaar zijn.

Ook onze partners zijn nog steeds in staat om je proefschrift te produceren. Hier worden vanzelfsprekend maatregelen getroffen om dit op een veilige manier te doen.

We denken aan alle getroffenen en zijn ons bewust van de onwaarschijnlijke impact op onze samenleving. We wensen iedereen sterkte en staan ook in deze tijd voor je klaar.

Voor vragen of opmerkingen ben ik bereikbaar op 06 247 651 62 of matthijs@persoonlijkproefschrift.nl.

Met vriendelijke groet,

Matthijs Ariens
Mede-eigenaar Persoonlijk Proefschrift