Persoonlijk Proefschrift, toen en nu.

Altijd al afgevraagd hoe Persoonlijk Proefschrift is ontstaan, hoe wij gegroeid zijn of wie er nou allemaal werken? Zoek niet verder want hier delen wij de onze historie maar ook onze toekomstplannen met jou.

Toen

In 2012 werkten Matthijs en Robbert al enige tijd samen toen ze het initiatief namen om Persoonlijk Proefschrift op te richten. In die tijd nog zonder team, maar met een kantoor in Enschede. Door de actieve en ondernemende houding van Robbert en Matthijs groeide ons bedrijf al snel en werden er nieuwe vormgevers aangetrokken, met name studenten van de Universiteit Enschede.

Vlot werd duidelijk dat de wetenschappelijke achtergrond van onze vormgevers een groot voordeel is bij het vormgeven van proefschriften. Onze vormgevers hebben immers een beeld van de belangen en situaties die horen bij een promotietraject. Ook zijn de vormgevers van Persoonlijk Proefschrift vaak beschikbaar buiten kantooruren – een voordeel wanneer jij als promovendus overdag bijvoorbeeld druk bent met een vaste baan en dit combineert met een promotie.

Nu

In deze eerste jaren werd de basis gelegd voor wat het bedrijf tegenwoordig is. De ervaring die opgedaan is tijdens de opmaak van honderden proefschriften is verzameld en gedeeld binnen ons team om de kwaliteit van ons werk te bevorderen. Wij zijn constant op zoek naar optimalisaties in ons proces om de kwaliteit van de vormgeving te verbeteren. Ons doel is om zoveel mogelijk promovendi op een persoonlijke manier te ondersteunen tijdens de opmaak van hun proefschrift.

Met dit doel voor ogen is het team van Persoonlijk Proefschrift sterk gegroeid en bevat het diverse specialisten. Natuurlijk is ons team van vormgevers uitgebreid en hebben wij ondertussen minstens 25 jonge, ondernemende professionals die met ons samenwerken. Allen, naast eigen opleiding in vormgeving, ook door ons opgeleid via ons eigen opleidingstraject dat toegespitst is op het ontwerpen van proefschriften.

Daarnaast is het team uitgebreid met een software-ontwikkelaar, een communicatiespecialist en een coördinator om het proces van de vormgeving van een proefschrift ook in de achtergrond te optimaliseren en een zo goed en breed mogelijke dienst aan te bieden.

Toekomst

Persoonlijk Proefschrift is zijn kinderschoenen ontgroeid. Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en de voor volgende verbeterslag om de kwaliteit van onze dienst te perfectioneren. Mocht je benieuwd zijn wat dat voor jou als promovendi betekent doe dan een aanvraag via de website.

Gerelateerde artikelen